Det råder många härliga smyckestrender för tillfället. Allt fler vågar ta ut svängarna och variera sina smycken på samma sätt som de varierar kläder, skor och väskor. Smyckena blir både fler, större och mer färgglada. Här kan du läsa mer om några av de hetaste smyckestrenderna just nu.

Färgglada ädelstenar

Diamanter i all ära, men det finns så många andra vackra ädelstenar. En del har fått upp ögonen för färgade ädelstenar. Enligt trendmagasinet ELLE efterfrågas numera bland annat safirer, rubiner, akvamariner och smaragder som stenar även i förlovnings- och vigselringar. Fördelen med dessa färgglada ädelstenar är att de flesta är billigare än diamanter vilket gör att du kan välja en större sten till samma pris som en mindre diamant. Med andra ord är detta perfekt för dig som vill ha ett färgglatt och uttrycksfullt smycke.

Stora smycken

Satsa gärna på ett riktigt stort och maffigt smycke som sticker ut. Det kan till exempel vara ett par färgglada örhängen, en stor ring eller ett långt halsband. Låt detta statement-smycke representera din personlighet.

Silver och guld

Glöm den gamla regeln om att inte kombinera silver och guld. I år är det trendigare än någonsin att släppa lös kreativiteten och blanda silver, guld och roséguld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *