Gillar du att smycka din kropp med hjälp av piercings? Det är väldigt vanligt att ha hål i öronen, men många tar även steget att pierca andra delar av kroppen. Om man vill så kan man även designa egna smycken.

Navelpiercings som utsmyckning

Navelpiercings fick sitt genomslag under 90-talet då tröjorna oftast skulle visa naveln. Att ha en navelpiercing blev därför populärt och tack vare modet syntes piercingen tydligt på ett naturligt sätt. Men sedan dess har modet varierat och att visa naveln har inte varit lika populärt alla gånger. På senare tid har dock trenden att visa naveln kommit tillbaka i modet och navelpiercingen har fått en återkomst. Många gillar ändå navelpiercings oavsett åt vilket håll modet pekar.

Den som har en piercing i naveln har idag många alternativ att välja mellan. Man kan hitta en navelpiercing för de flesta stilar och smaker. De finns i olika prisklasser beroende på vilka material man föredrar. Det går att få piercings som bara kostar några tior till flera tusenlappar. Navelpiercing finns nämligen i äkta guld och med diamanter för den som vill ha något utöver det vanliga.

Designa egen navelpiercing

Skulle du ha oturen att inte hitta en navelpiercing som faller dig i smaken finns det möjlighet att designa ett eget smycke. Det krävs inte så mycket för att kunna skapa en navelpiercing då det är ett väldigt litet smycke jämfört med exempelvis ett halsband. I hobbybutiker finns det allt du behöver för att kunna skapa ditt alldeles egna och unika smycke. Men om du inte gillar att pyssla och/eller inte tycker att du har det rätta handlaget för det så finns det istället möjlighet att beställa ett smycke hos en lokal smyckestillverkare. Tala om hur du önskar att smycket ska se ut och vilka material du vill att det ska bestå av. Då ordnar han eller hon det åt dig. Det är också en utmärkt present att ge bort till någon som julklapp eller som födelsedagspresent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.