Det finns verkligen inget som är så kvinnligt som ett djupt och sexigt dekolletage. Har du komplex för din byst är det kanske inte lika kul att bära urringat. Det finns dock lösningar på problemet såsom att skaffa sig droppformade implantat eller bära en push up-bh som framhäver byst och dekolletage. Du kan även pryda din urringning med ett vackert smycke som drar blickarna till sig.

Snygga smycken som väcker uppmärksamhet

När du vill framhäva en fin urringning, men samtidigt dölja den en aning kan smycken vara ett perfekt sätt att göra det på. Ett brett och robust halsband med större stenar är fint och fungerar både om din klänning har en djup urringning eller om du faktiskt bär en polotröja och vill göra din look lite sexigare. Något annat som är fint i smyckesväg och som är väldigt trendigt just nu, är att bära flera pansarkedjor i olika storlekar samtidigt. Det är riktigt snyggt om du just satt in droppformade implantat för att få en större byst.

Smycken som egentligen ser ut som ett integrerat klädesplagg är omåttligt populärt just nu. Det kan vara större kroppskedjor eller bh:ar gjorda som smycken. De kan bäras ovanpå vanliga kläder eller som de är. Just nu är det väldigt trendigt att bära genomskinliga toppar och smycken ovanpå. För att framhäva bysten; bär stora kroppssmycken vid urringningen eller en pärl-bh med tillhörande örhängen.

En bröstförstoring ger dig en helt ny look

Har du komplex för dina bröst kan det kännas jobbigt att klä dig smickrande och visa upp det du har. Med droppformade implantat, alternativt runda, får du en snyggare och mer finformad byst som är värd att visa upp. Ju nöjdare du är med din byst desto roligare är det att testa olika nya klädstilar. Då är det också kul att komplettera och kombinera med tuffa smycken som drar blickarna till sig.

Varför är urringningen så sensuell?

Brösten är det mest kvinnliga attributet och när vi visar upp dem till viss del tack vare kläder triggar det igång fantasin hos många män. Enligt studier är klyftan mellan brösten också något som påminner om springan vid stjärten. Detta ger ännu mer sexuella signaler. Visste du att det till och med finns kjolar och byxor som är så låga i midjan att de pushar upp skinkorna och ger en snygg push up-form? Det var Dior och Alexander McQueen som först introducerade stjärt-urringningen i sina kollektioner.

Dekolletagen har under årens lopp skiftat vad gäller form och mode. Under en tid var det riktigt inne att visa upp så mycket som möjligt av brösten, nära på att man såg bröstvårtorna. Under den viktorianska eran var det endast höga kragar som gällde och under senare delen av 60-talet slängde kvinnorna sina bh:ar och gick med brösten bara under tröjorna. Sedan kom även trenden med bröstoperationer med antingen runda eller droppformade implantat som gjorde att kvinnor med lite mer hängiga bröst kände sig bättre till mods. Idag är det fritt fram att visa upp sin urringning i den form du önskar och du kan göra det både med smycken och utan. Till och med den manliga urringningen är het på modet just nu.

Smyckestrender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *