Smycken är en viktig del av din personlighet och stil och bör matcha dina kläder. Det är också viktigt att de smycken du använder passar för var du är, jobbet eller festen. Det vore väl ganska löjligt om en receptionist bär en glittrande tiara på jobbet? Vi vet alla att vackra smycken förhöjer en look och utgör ofta pricken över i:et. Kvalitetssmycken behöver dock inte vara jättedyra och det är bättre att investera i välgjorda smycken med halvädelstenar än små dyra guldsmycken som knappt syns. Man kan säga att en halvädelsten kostar betydligt mindre än halva priset av en dyrbar ädelsten. Fördelen med dessa smycken är att det finns en otroligt stor mängd av olika design och färger att välja mellan utan att det kostar en förmögenhet.

Smycken är personliga

Smycken uttrycker vår personlighet lika mycket som kläder. Ett halsband av exempelvis vacker blå lapis lazuli kan användas till festen och ge ett riktigt lyxigt utseende tillsammans med din favorit klänning. När du satsar på smycken som tillverkats av halvädelstenar kan du garanterat hitta smycken med den färg och design som passar din outfit perfekt. Några av de ädelstenar som anses vara halvädelstenar är ametist (violett, lila), bärnsten (gul-orange-brun), citrin (ljusgul, gyllenbrun), granater (grön, röd, orange, violett, brun, brunorange, gul), turkos (blått och grönt), malakit (klargrön, mörkgrön, svartaktigt grön), lapis lazuli (blå), rosenkvartz (rosa), fluorit ( vit, violett, blå, grön, rosa, röd, gul), onyx och obsidian (svart).

Snygga mobilskydd

Självklart vill alla ha ett snyggt mobilskydd, oavsett smartphone, som matchar deras personlighet och stil. Men du kanske vill att din nya mobil, Apple iPhone 14 Pro Max, ska kunna matcha dina smycken, kläder och till och med handväskan. Som väl är kan du att hitta ett bra sortiment av mobilskydd i flera olika design och färger hos billigamobilskydd.se för Apple iPhone 14 Pro Max. Du kan välja bland olika snygga mobilskydd för iPhone 14 Pro Max som exempelvis XL Standcase Lyxfodral , Standcase Wallet, Crazy Horse Standcase Wallet, Skimblocker XL Wallet, Magnetskal och givetvis Hardcase skal. Hos billigamobilskydd.se finns även andra skydd för din iPhone 14 såsom skärmskydd, skärmskydd av härdat glas och kameralinsskydd av härdat glas. När du handlar hos hos billigamobilskydd.se får du snabb och gratis frakt plus 30 dagars öppet köp.

Smarta smycken

Visst är det smart att välja smycken som matchar ditt mobilskydd och klädstil. Men nu finns även riktiga smarta ringar på marknaden. Den här ringen kommer att bli en ny vän till din smartphone och tillverkas av det svenska företaget Advanced Accessories House. Ringen har utrustats med ett nfc-chip (near field communication) som exempelvis används i Apple Pay samt i passerkort. Det finns andra smarta smycken på marknaden som är gjorda i emalj eller plast men Advanced Accessories House har satsat på att tillverka sina smarta ringar i ädla metaller och keramik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *