En av de viktigaste sakerna att tänka på för att klä dig modemedvetet är välja en outfit baserad på vädret. Det är avgörande för att du ska känna dig bekväm och inte börja frysa eller svettas.

Även om du bär dyra märkeskläder kommer det inte fungera bra om de inte är designade för en viss väderlek. Tänk dig att du bär ljusblåa trendiga jeans med hål på knäna en kall och blåsig dag på vintern. Sannolikt kommer du att frysa och vilja gå in i värmen så fort som möjligt! Det passar inte heller så bra i kombination med exklusiva smycken för herr. Dessutom kommer människor i omgivningen lägga märke till att du bär fel kläder för säsongen och väderleken.

Köpa mångsidiga chinos hos Best of Brands

Den goda nyheten är att det finns plagg som är universella och fungerar bra för både sommaren och vintern. Chinos är mångsidiga byxor som du kan kombinera med en mängd olika plagg och använda året om, speciellt chinos i marinblå och svart färg passar perfekt för vintern till stövlar och stickade tröjor. Att bära chinos ger ett modemedvetet intryck och om du är kreativ passar de även med smycken. Fördelen med chinos är att du alltid kommer att kunna klä dig modemedvetet, oavsett om du ska klä upp dig inför ett event eller gå längs stranden en varm sommarkväll. Eftersom de är så mångsidiga kan du lätt följa de senaste trenderna och välja en outfit som ser modern ut.

Du hittar ett brett utbud av chinos för herr från kända varumärken på Best of Brands e-handelssajt, däribland från:

  • Hugo Boss.
  • NN07.
  • Calvin Klein.
  • Polo Ralph Lauren.
  • Tommy Jeans.

Förslagsvis har du Rice3-D chinos i beige färg från Hugo Boss. Byxan är trendig med sin slim fit och smala byxben. Den kommer med perfekt placerade framfickor och bakfickor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *